(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus varastotöihin Hämeenlinnan alueelle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Oletko sinä etsimämme varastotyöntekijä? Haemme useammalle asiakasyrityksellemme Hämeenlinnan alueelle varastotyöntekijöitä pidempiaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Voit olla joko varastoalasta kiinnostunut tekijä tai jo pidemmän kokemuksen varastotyöskentelystä hankkinut henkilö. Etsimämme henkilö on oppimishaluinen, reipas ja ahkera. Katsomme aikaisemman kokemuksen varastotyöstä eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja reipas ote työhön. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään varastotehtävissä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työtehtävät vaihtelevat asiakasyrityksittäin ja osastoittain. Pyrimme löytämään juuri sinun osaamiselle ja kokemukselle sopivimman työpaikan!

Hae rohkeasti paikkaa, mikäli sinulla on hyvä asenne työhön ja varastotyöt ovat sinulle mieleisiä. Kokemusta ei välttämättä tarvitse vielä olla; tärkeintä on into ja motivaatio oppia osaavaksi varastotyöntekijäksi. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen ja mukavan työporukan tuen.