(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara.

Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme eri alojen asiakkaillemme tuotantotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin. Toimialat voivat olla esimerkiksi kemianteollisuudessa, elintarviketeollisuudessa, sähköalalla tai paperiteollisuudessa.

Työnkuvaus

Työ sisältää pakkaamista käsin. Lisäksi on mahdollista työllistyä koneenkäyttäjäksi. Työtä tehdään monissa paikoin kahdessa tai kolmessa vuorossa. Työn edellytykset Tässä työssä pärjää rutiininomaisesta työstä innostuva tyyppi, joka pitää käsillä tekemisestä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä, sillä annamme kattavan koulutuksen tehtävään valittavalle henkilölle. Hyvästä fyysisestä kunnosta on työn kannalta etua, sillä töitä tehdään pääsääntöisesti seisaaltaan. Tärkeintä on kuitenkin, että olet motivoitunut ja täsmällinen työntekijä. Reippaalla ja joustavalla asenteella pääsee jo pitkälle! Hygieniapassi ei ole pakollinen heti työn alussa, mutta katsomme sen eduksesi. Tarjoamme Tässä työssä saat mukavan työtiimin tuen ja työvuorot ovat sovittavissa keikkaluonteisesti. Toiveidesi mukaan myös kokopäivätyö on mahdollista. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhön ja luotettavan työnantajan tuen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Hakuprosessi Olisiko tämä työpaikka juuri sinulle? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi mitä olet aiemmin tehnyt, mitä haluat tulevaisuudelta ja miltä alueelta etsit töitä. Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi