(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus toimistotyön taitajalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Oletko aktiivisessa työnhaussa tai tahdotko kehittää osaamistasi uusien haasteiden äärellä? Teemme yhteistyötä monien eri alojen yritysten kanssa ja etsimme jatkuvasti asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia toimistotyöntekijöitä avustaviin sekä vaativimpiin assistenttitehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät vaihtelevat laajalti ja haemme työntekijöitä niin vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin kuin lyhyempiin keikkoihin. Etsimme osaajia esimerkiksi yleisten toimistotehtävien, avustavien taloushallinnon tai hallinnollisten toimistotehtävien pariin. Kerro hakemuksessasi minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat!

Aiempi kokemus toimistotehtävistä on eduksesi, mutta asenne on tärkein. Voit siis olla jo pidemmän työkokemuksen omaava osaaja tai urasi alussa oleva hakija. Persoonaltasi toivomme sinun olevan positiivinen ja toimeen tarttuva. Omaat reippaan asiakaspalveluasenteen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmaratkaisutaidot sekä into oppia uutta. Hakijoilta odotetaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Riippuen asiakasyrityksestä tehtäviisi voi kuulua erilaisia toimisto- tai asiakaspalvelutehtäviä, kuten avustavia toimisto- tai taloushallinnon tehtäviä tai puhelinvaihteen hoitoa. Tarkempi työnkuva tarkentuu hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan sekä työkohteesta riippuen. Pyrimme auttamaan sinua etsimään elämäntilanteeseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivan työpaikan.

Mikäli olet työnhaussa ja tämän tyyppiset tehtävät kiinnostavat, niin jätäthän avoimen hakemuksen ja CV:si tämän työpaikkailmoituksen kautta viimeistään 17.11.2019. Mikäli näemme, että meillä on kokemustasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja toimistopuolen tehtävistämme antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen, laura.rantanen@adecco.fi.