(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus toimistotöihin pääkaupunkiseudulle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018Työn kuvaus:
  Oletko aktiivisessa työnhaussa tai katseletko pikkuhiljaa uusia mahdollisuuksia työurallasi? Teemme yhteistyötä monien eri alojen yritysten kanssa ja etsimme jatkuvasti asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia toimistotyöntekijöitä avustaviin sekä vaativimpiin assistenttitehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät vaihtelevat laajalti ja haemme työntekijöitä niin vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin kuin lyhyempiin keikkoihin. Etsimme osaajia esimerkiksi yleisten toimistotehtävien, taloushallinnon, asiakaspalvelun ja kirjanpidon sekä front ja back office tehtäviin. Kerro hakemuksessasi minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat!
 
Aiempi kokemus toimistotehtävistä on eduksesi, mutta asenne on tärkeintä. Voit siis olla jo pidemmän työkokemuksen omaava osaaja tai urasi alussa oleva hakija. Persoonaltasi toivomme sinun olevan positiivinen ja toimeen tarttuva. Omaat reippaan asiakaspalveluasenteen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmaratkaisutaidot sekä into oppia uutta. Hakijoilta odotetaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 
Riippuen asiakasyrityksestä tehtäviisi voi kuulua erilaisia toimisto- tai asiakaspalvelutehtäviä, kuten avustavia toimisto- tai taloushallinnon tehtäviä tai puhelinvaihteen hoitoa. Tarkempi työnkuva tarkentuu hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan sekä työkohteesta riippuen. Pyrimme auttamaan sinua etsimään elämäntilanteeseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivan työpaikan.
 
Mikäli olet työn haussa ja tämän tyyppiset tehtävät kiinnostavat, niin jätäthän hakemuksesi ja CV:si tämän työpaikkailmoituksen kautta viimeistään 26.8.2018. Mikäli näemme että meillä on kokemustasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja toimistopuolen tehtävistämme antaa Mona Marttinen (mona.marttinen@adecco.fi).
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Toimistotyöntekijä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mona Marttinen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO