(Poistunut julkaisusta)

AVOIN HAKEMUS TOIMISTO- JA HALLINTOALALLE PK-SEUDULLE!
Bework Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Bework Oy
VMP Varamiespalvelu on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja toimimme franchising-periaatteella koko Suomessa. Olemme kehittäneet toimialaa jo 30 vuotta ja henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme.

VMP Oyj on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.
Toimenkuva
Etsitkö joustavia keikkatyömahdollisuuksia syksyn ja tulevan talven varalle? Tai onko työnhaku muuten ajankohtainen toimisto- ja hallintoalan tehtäviin?

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä asiakasyritystemme muuttuviin työntekijätarpeisiin. Voit työllistyä kauttamme monipuolisesti erilaisiin toimisto- ja hallintoalan tehtäviin niin koko- kuin osa-aikaisesti. Kauttamme voit työllistyä muun muassa seuraavilla tehtävänimikkeillä: tallentaja, myynti-, hallinto-, talous- tai markkinointiassistentti, laskuttaja, reskontranhoitaja, asiakaspalvelija, vastaanottovirkailija tai puhelinvaihteenhoitaja.
Odotamme sinulta
Voit olla uraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kokenut konkari – meiltä löytyy työmahdollisuuksia moneen lähtöön!

Työntekijöissämme arvostamme reipasta, joustavaa ja ennakkoluulotonta asennetta, joten toivomme, että sinultakin löytyy nämä ominaisuudet.
Muut tiedot
Mikäli toimisto- ja hallintoalan tehtävät kiinnostavat sinua, jätä hakemus tähän avoimeen ilmoitukseen ja lisää hakemukseesi myös CV. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista toimisto- ja hallintoalan tehtävistä olet erityisen kiinnostunut ja kerrothan, minkälaiset työajat olisivat sinulle sopivia.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja kutsumme hakijoita haastatteluun asiakasyrityksiemme tilanteiden ja tarpeiden mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin HR-koordinaattorit helsinki@vmp.fi / 0403075100. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.08.2019 mennessä.