(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus: Toimihenkilöitä ja asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2018
Palvelun kasvaessa haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä OP Ryhmän pankkitoiminnan palveluille erilaisiin monipuolisiin asiakaspalvelu ja back office -työtehtäviin Tampereelle, Kuopioon ja Joensuuhun erilaisiin työsuhteisiin.

Tehtävät

Työtehtävät voivat pitää sisällään työtehtävästä riippuen erilaisia pankkipalveluiden asiakaspalvelutyötehtäviä eri kanavissa, kuten puhelimessa ja sähköisissä kanavissa (verkkoviestit, chat). Asiakkaina voivat olla joko henkilöasiakkaat tai yritysasiakkaat. Back office -tehtävät voivat vaihdella erilaisista luotto- ja vakuuspuolen tehtävistä erilaisiin selvittelytyötehtäviin ja esimerkiksi maksutoimeksiantojen käsittelyyn. Taustatyötehtäviinkin voi sisältyä asiakaspalvelua.

Työtehtävästä riippumatta tärkeintä on asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen jokaiseen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Tavoitteenamme on luoda tehokas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Työtehtävästä riippuen tarjoamamme työsopimus voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen ja määräaikainen tai vakituinen. Työsuhde solmitaan joko suoraan Opsetin kanssa tai henkilöstövuokrauksen kautta.

Odotamme

Etsimämme henkilöt ovat ulospäinsuuntautuneita, hyvät kommunikointitaidot omaavia henkilöitä, joilla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Olet tarkka ja huolellinen, kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja.

Aiempi kokemus rahoitus- ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös englannin ja ruotsin kielen taito.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=26874&jc=1

Kerro hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haluaisit työllistyä. Kerro myös millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. Olemme yhteydessä, mikäli sinulle sopivia paikkoja avautuu.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi .

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.