Avoin hakemus teollisuuteen, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Kiinnostavatko kesätyöt?

Etsimme uusia kesätöistä kiinnostuneita työntekijöitä verkostoomme. Kun olet meillä työnhakijana, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Työtehtävät:

Työnkuvaus määräytyy kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi, millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat.

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Toivomme:

- aitoa innostusta kartoittaa työkokemusta ja oppia lisää kesätyön aikana.
- tietoja sinusta: mitä opiskelet, oletko kartuttanut työkokemusta, mitä osaat, millaisia taitoja sinulla on ja millaiset tehtävät sinua kiinnostavat
- hakemustasi, jossa kerrot yllä olevia asioita

Kiinnostuitko?

Mikäli aloit kiinnostua uusista työmahdollisuuksista, kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Yhteystiedot:

Leena Saari
leena.saari@workpower.fi

Enni Korpunen
enni.korpunen@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440544
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Nakkila, Pori, Rauma, Ulvila