Avoin hakemus - teollisuuden toimihenkilöt
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.12.2021

Löytyykö sinulta kokemusta esimerkiksi työnjohtajana toimimisesta? Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Oletko kokenut projektipäällikkö, joka haluaisi uusia haasteita?

Etsimme aktiivisesti teollisuudessa työskenteleviä toimihenkilöitä verkostoomme. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja teemme jatkuvasti uusasiakashankintaa. Kun olet osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva teollisuuden työtehtävä aukeaa. Hyödynnämme verkostoamme myös hiljaisten hakujen täyttämiseen eli niiden työpaikkojen, jotka eivät koskaan tule julkiseen hakuun eri työnhakusivustoille.

Työtehtävät:
Teollisuudessa työskentelee lukuisia eri alan ammattilaisia työnjohto- ja asiantuntijatehtävissä. Tarjolla on siis monia työtehtäviä, joiden edellytykset vaihtelevat. Useissa työtehtävissä eduksi katsotaan aikaisempi kokemus alalta sekä suoritettu korkeakoulututkinto. Työpaikkoja meidän kauttamme löytyy mm. seuraaviin tehtäviin: projektipäällikkö, työnjohtaja, tuotantopäällikkö, LVI-suunnittelija, koneinsinööri ja automaatioinsinööri. 

Arvostamme:
- Olet käynyt esimerkiksi teknisen alan ammattitutkinnon ja/tai korkeakoulututkinnon.
- Sinulla on aikaisempaa työkokemusta esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimimisesta tai voit olla myös urasi alkupuolella.
- Hallitset teollisuuden erilaisia sähköisiä järjestelmiä.
- Työntekijänä olet huolellinen ja tarkka sekä hoidat tehtävät vastuullisesti alusta loppuun asti.
- Osaat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on halu kehittyä.

Tarjoamme:
Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin asiakasyrityksiimme, joita voivat olla esimerkiksi tuotantolaitokset ja konepajat. Saat tehtäviisi perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi työntekijänämme saat aina kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Kerro meille tarkemmin osaamisestasi sekä minkälaisista teollisuuden toimihenkilöiden tehtävistä olet kiinnostunut täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Liitä mukaan hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi. Mitä tarkemmin tiedämme osaamisestasi ja toiveistasi, sitä paremmin osaamme yhdistää sinut oikeisiin työpaikkoihin. Huomioithan, että voit hakea mukaan verkostoon ainoastaan hakulomakkeella verkkosivujemme kautta. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi


Avainsanat: teollisuus, työnjohtaja, projektipäällikkö, tuotantopäällikkö, suunnittelija, päivätyö, vuorotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542565
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta