(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus teollisuuden töihin Baronalle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Haetkö käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja olet työhöntarttuva henkilö? Etsitkö pidempiaikaista työtä Päijät-Hämeen alueelta? Oletko valmis työskentelemään eri työvuoroissa? - Jos vastasit näihin myöntävästi niin teollisuuden ala voi mahdollisesti olla sinun juttusi.

Jätä avoin hakemus teollisuuden alan töihin Baronalle Päijät-Hämeen alueelle!

Haemme Baronalla työntekijöitä eri asiakasyrityksiimme ympäri Päijät-Hämettä erilaisiin teollisuuden tehtäviin. Työt voivat olla opetettavista koneenkäyttäjän ja kokoonpanijan töistä haastaviin ammattiteollisuuden tehtäviin. Jos olet kiinnostunut alan töistä ja et huomannut juuri nyt sinua kiinnostavaa tehtävää meillä haussa, niin voit jättää tämän ilmoituksen kautta avoimen hakemuksen meille.

Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, joten aina emme edellytä erityistä kokemusta, vaan tärkeintä on motivoitunut asenne sekä kiinnostus fyysiseen työhön. Työt sopivat myös hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle. Töitä on tarjolla myös teollisuuden pidemmän linjan ammattilaisille.

Työtehtävät teollisuuden alalla ovat pääsääntöisesti vuorotyötä. Joko 2-vuorossa (aamu- ja iltavuoro) tai sitten 3-vuorossa (aamu-, ilta- ja yövuorot). Joskus paikkoja tulee hakuun myös päivätyössä.

Suurin osa töistä edellyttää perushyvää fyysistä kuntoa, sillä työt sisältävät usein paljon seisomista ja nostelua. Lisäksi teollisuuden työt vaativat tekevää ja ripeää työotetta.

Tehtävän aloitus ja kesto määräytyvät työn ja sopimuksen mukaan. Riippuen paikasta haemme työntekijöitä joko tietyn ajan sesonkiin tai sitten pidempiaikaiseen tarpeeseen. Osaan paikoista on mahdollista liikkua julkisilla kulkuneuvoilla, mutta eduksi on jos sinulla on oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin.

Jos olet kiinnostunut työllistymisestä teollisuuden alalle niin käy jättämässä avoin hakemus Baronan rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. Liitäthän oheen CV:si, kerrot osaamisestasi sekä erityisesti millaista työtä etsit ja mikä työ sinua kiinnostaa. Mikäli meille tulee hakuun sinun kriteereihisi ja osaamisesi sopiva tehtävä, niin voimme tämän kautta olla sinuun myös yhteydessä suoraan ja kertoa tehtävästä lisää. Seuraathan kuitenkin aktiivisesti avoimia paikkojamme myös tämän jälkeen ja jätä kiinnostuessasi hakemus suoraan avoimeen tehtävään. Näin tietosi kulkeutuvat varmimmin kyseistä hakua hoitavalle henkilölle.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti myös videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.