Avoin hakemus teollisuuden tehtäviin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Kiinnostaako sinua teollisuuden monipuoliset tehtävät?

Etsimme aktiivisesti uusia työntekijöitä verkostoomme. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja verkostomme kasvaa jatkuvasti. Ollessasi osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Työtehtävät:

Työtehtävät ovat metalliteollisuuden tuotannon vaihtelevia tehtäviä eri asiakasyrityksissämme. Tarve voisi olla esimerkiksi kokoonpanotyöhön, vaihetyöhön, tuotantotyöhön, asentajan- tai hitsaajan työhön. Työ voi olla päivätyötä tai vuorotyötä, kaksivuorotyö on yleisin työaikamuoto. Työt sijaitsevat Jyväskylän ja lähikuntien alueella. 

Ketä etsimme

Etsimme sekä kokeneita työntekijöitä, että myös juuri valmistuneita oppimishaluisia tekijöitä. Mikäli omaat erityisiä taitoja tai vapaa-ajan harrastuksesi tukevat osaamistasi, kuulisimme mielellämme tästä.

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen?

Poolissamme on aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esimerkiksi vasta puolen vuoden - vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot