(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus teollisuuden tehtäviin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme uusia työntekijöitä asiakasyrityksiimme erilaisiin teollisuuden työtehtäviin. Voit olla kokenut konkari etsimässä uusia tuulia tai juuri koulusi päättänyt. Työt sijoittuvat Oulun talousalueelle.

Haussa on tällä hetkellä esimerkiksi hitsaajia, tuotantotyöntekijöitä, kunnossapitoasentajia ja koneistajia. Töitä on tarjolla niin kokemusta omaaville ammattilaisille, kuin työuraansa aloitteleville teollisuuden tulevaisuuden lupauksille. Kerro hakemuksessasi mitä olet tehnyt ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Edellytämme valittavilta työntekijöiltä tekevää asennetta, oma-aloitteisuutta ja voimassaolevaa Työturvallisuuskorttia. Tulityökortti, voimassa olevat hitsausluokat ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.

Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi tai soita suoraan Teemu Hautala, 050-4444481. Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana, joten älä aikaile hakemisen kanssa. Onnea hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.