(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus teollisuuden tehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Haluatko työllistyä teollisuusalalle? Kiinnostaako sinua fyysinen työ, jossa pääset tekemään käsillä?

Etsimme työntekijöitä TEOLLISUUDEN erilaisiin työtehtäviin Uudenmaan alueelle ensi syksylle.

Meillä on useampia eri aloilla toimivia asiakasyrityksiä, joihin voit työllistyä. Sinulla voi olla koulutus- tai työtaustaa esimerkiksi sähköasentajana, hitsaajana, mekaanikkona, koneistajana tai vaikkapa AV-asentajana. Toivomme sinulta omatoimista asennetta ja ammattimaista työotetta. 

Kerrothan hakemuksessasi, millaiset työtehtävät sinua kiinnostavat - oletko etsimässä koko- vai osa-aikaista työtä ja mitkä alueet sopivat sinulle parhaiten. Käymme hakemuksia läpi päivittäin ja haastattelemme hakijoita puhelimitse tai videoyhteydellä. Jos sopivaa työtehtävää ei juuri sinun tilanteeseesi heti löydy, voi avoimen hakemuksen myötä oikea match löytyä myöhemminkin!

Työllistyessäsi meidän Personalhusetin kautta saat HR-tiimimme täyden tuen ja aidolla välittämisellä höystetyn työpaikan. Pääset kehittymään unelmaduunissa ja oppimaan paljon uutta!

Olisiko tässä suunnitelmasi ensi syksylle? Huippu juttu! Jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Henkilöstökonsulttiimme Mikaela Mäkeen, mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä