Avoin hakemus teollisuuden sähköasennustehtäviin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Kiinnostaako sinua työ teollisuuden sähköasennusten parissa?

Etsimme aktiivisesti uusia teollisuuden sähköasentajia verkostoomme. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja verkostomme kasvaa jatkuvasti. Ollessasi osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Työtehtävät:

Työtehtävät sisältävät pääasiassa teollisuuden erilaisia sähkötöitä asennuksineen sekä huoltoineen. Osa työtehtävistä edellyttää tekijältä matkustusvalmiutta, ilmoitathan hakemuksen yhteydessä, etsitkö yhdessä toimipisteessä tapahtuvaa työpaikkaa vai vetääkö veri liikkuvaan työhön. Mainitsethan samalla, etsitkö päivätyötä vai nautitko mieluummin vuorotyön tarjoamasta työaikavaihtelusta.

Ketä etsimme

Etsimme sekä kokeneita teollisuussähköasentajia, että myös juuri valmistuneita oppimishaluisia tekijöitä. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai työkokemusta asennustehtävistä. Mikäli omaat erityisiä taitoja tai vapaa-ajan harrastuksesi tukevat esimerkiksi kädentaitojasi, kuulisimme mielellämme tästä.

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen?

Poolissamme on aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esimerkiksi vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä.

Yhteystiedot:

HR-konsultti Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi

Avainsanat: teollisuus, sähköasennus, sähköasentaja, kokopäivätyö, vuorotyö

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410781
  • Tehtäväalue: Teollisuus ja tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 17.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Pirkanmaa