Avoin hakemus tekniikan alalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Kiinnostaisiko sinua erilaiset tekniikan alan tehtävät asiakasyrityksissämme? Haluaisitko olla mukana teollisuuden alan hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt teollisuuden alalle erilaisia osaajia – aiempi taustasi voi olla tehtävistä kuten asentaja, hitsaaja, assistentti, myynti-insinööri tai työnjohtaja yms., tärkeintä on, että olet valmis lähtemään kanssamme yhteiselle matkalle kohti uusia mahdollisuuksia!

Mitä siis odotamme sinulta? Lähetä meille hakemuksesi järjestelmämme kautta CV:n kera ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Mitä tarjoamme sinulle? Saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen? Poolissamme on myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267443
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa