(Poistunut julkaisusta)

AVOIN HAKEMUS, Tech Support
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Useat erilaiset IT-alan asiakkaamme etsivät jatkuvasti teknisen tuen monipuolisia osaajia Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella, joten olitpa urasi alussa oleva innokas aloittelija tai jo kokenut konkari niin meillä voi olla paikka sinulle!


Työtehtävät

Tech Support -työssä työskentelet esim. service deskissä tai lähituessa, jossa vastaat yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, teet vianmäärittelyä ja ratkot teknisiä ongelmatilanteita (laite ja sovellus) pääsääntöisesti Windows työasema– ja verkkoympäristöissä paikan päällä sekä etäyhteyksiä hyödyntäen.

Tässä työssä pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi, saat monipuolista teknistä ymmärrystä työasemaympäristön toiminnallisuudesta ja hyvät valmiudet hakeutua myöhemmin urallasi vaativampiin asiantuntijatehtäviin. 

Edellytykset

Kaikki aikaisempi työ- ja harjoittelukokemus teknisesta tuesta (esim. service desk, lähituki, IT-asennukset, roll-outit jne) katsotaan erittäin suureksi eduksi, mutta tehtävässä menestymisen kannalta oleellisinta on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat aidosti oppia ja kehittyä teknisen tuen osaajaksi! Kykenet työskentelemään ajoittain kiireen ja paineen alla, haluat mielellään auttaa muita ja sinulla on tekniset valmiudet työn omaksumiseen. Tietotekninen koutustausta on sinulle erittäin suureksi eduksi. Oleellista on myös sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen. 

Toisin sanoen toivomme:
- Alan tehtäviin sopivaa koulutusta (esim. IT-tradenomi tai datanomi)
- Jonkin verran työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai teknisen tuen parista
- Suomen- ja englannin kielten hyvää hallintaa, muu kielitaito on eduksi
- Yleisesti ajan tasalla olevia IT-taitoja (esim. Windows, Active Directory, Sharepoint, Azure)

Tiedätkö jonkun, joka etsii töitä? Ilmianna meille frendisi!
Mikäli sinun vinkkaamasi ystävä palkataan, niin sinut palkitaan!

Lisätiedot

Liity meidän hakijaverkostoomme ja kerro 
- mitä osaamista sinulla jo on
- haluatko työskennellä kokoaikaisesti vai osa-aikaisesti ja
- millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. 

Asiakkaidemme oimeksiannot saattavat olla pitkiä sijaisuuksia tai lyhyempiä määräaikaisuuksia, joten kerrothan meille omasta tilanteesta ja osaamisesta hakemuksen muodossa ja kerro kuinka pitkästä työsuhteesta olisit kiinnostunut. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveen kera.

Poolia IT Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter