(Poistunut julkaisusta)

AVOIN HAKEMUS, Taloushallinto
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Esittely

Oletko taloushallinnon moniosaaja, joka etsii uusia haasteita erilaisten taloushallinnon ja rahoituksen tehtävien parista, on heti vapaa työntekoon tai etsit määräaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluonteisesti uusia haasteita?

Jos tunnistit itsesi, niin LUE LISÄÄ!

Työtehtävät

Voit olla kokemusvuosiltasi hyvin erilainen, olemme kiinnostuneita sekä kokeneista konkareista kuin vastavalmistuneista alalle tulevista tekijöistä, kunhan asenteesi on myönteinen ja innostunut - olet hyvä tyyppi!

Asiakkaamme ovat kiinnostuneita sekä ulkoisen että sisäisen laskennan osaajista, kirjanpitäjistä, pääkirjanpitäjistä, reskontranhoitajista, palkanlaskijoista, maksuliikenteen hoitajista, luotonvalvojista, tilitoimiston osaajista, projektipäälliköistä ja näiden yhdistelmistä. Myös kehitysmyönteisyys ja (talous/raportointi)järjestelmien vahva osaaminen ovat tärkeitä kriteereitä etsiessämme tekijöitä asiakkaillemme.

Olemme siis kiinnostuneita juuri sinusta, koska luet tätä ilmoitusta edelleen!

Edellytykset

Ennen kaikkea haemme tekijää, joka arvostaa työtään ja on valmis panostamaan siihen! Jos olet tällainen tekijä, on asiakkaammekin valmis panostamaan sinuun ja kehittymiseesi.

Taloushallinnon ammattilaisena työotteesi on huolellinen ja tarkka. Et viilaa pilkkua, mutta suhtaudut yksityiskohtiin vakavasti kokonaiskäsitystä menettämättä. Olet aikaansaava ja pysyt aikataulussa. Pidät numeroista ja looginen päättelykykysi on vahva. Osaat "lukea" numeroita sekä tehdä päätelmiä niiden avulla. Konsultoit asiakkaitasi inhimillisesti ja tuotat osaamisellasi muille lisäarvoa.

Toivomme sinun olevan ulospäin suuntautunut, joustava ja ystävällinen tiimipelaaja. Sinulla on edes jonkin verran kokemusta erilaisista taloushallinnon sovelluksista (mielellään myös sähköisistä) ja olet halukas oppimaan uusia sovelluksia. Olet valmis toimimaan usean sovelluksen ympäristössä ja Excelin käyttö luonnistuu hyvin. Englannin kielen käyttökokemus on etu ja jos hallitset muitakin kieliä – aina parempi! Suomen kielen hallitseminen on kuitenkin meille ensisijaisen tärkeää.

Lisätiedot

Hae jo tänään, sillä sinun kaltaisellesi osaajalle on jatkuva kysyntä!

Rekrytointikonsulttimme käy läpi avoimia hakemuksia päivittäin. Vaikka sopivaa työpaikkaa ei heti löytyisikään, niin avoin hakemus voi tuottaa hedelmää myös myöhemmin!

Tiedätkö jonkun, joka etsii töitä? Ilmianna meille frendisi!
Mikäli palkkaamme hänet määräaikaisesti tai vakituisesti, SINUT palkitaan!
Lue lisää: Refer a Friend

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter