Avoin hakemus taloushallinnon tehtäviin SOK Palveluässään
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Primary location:

KAJAANI

Avoin hakemus taloushallinnon tehtäviin SOK Palveluässän Kajaanin toimipisteeseen

Hei sinä taloushallinnon tehtävistä kiinnostunut, olisiko seuraava ura-askeleesi SOK Palveluässässä? Me Palveluässässä etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin ja tämän sivun kautta voit hakea tehtäviin, jotka eivät ole vielä edes auki! Me olemme sinuun yhteydessä, kun mielestämme sinulle sopiva rooli aukeaa. 

Sinun tehtäväksesi jää kertoa, mitkä alla kuvatuista tehtävistä sinua kiinnostaisi erityisesti. Lisäksi meitä kiinnostaa kuulla, mihin olet tähtäämässä uralla ja millaisia taitoja sinulla on kertynyt matkaan urasi varrelta. Mitä tarkemmin osaat kertoa meille motiiveistasi, sen helpompi meidän on ehdottaa sinulle avointa paikkaa.

Keitä me olemme ja millaisia hommia meillä tehdään?

Me olemme S-Ryhmään kuuluva taloushallinnon palvelukeskus, eli Palveluässä. Kauttamme kulkee lähes kaikki S-ryhmään kuuluvien yritysten osto- ja myyntilaskut, maksuliikenne, matkalaskut ja paljon muuta. S-Ryhmä on myös Suomen suurin kaupan alan toimija, mikä tekee työstämme todella innostavaa ja haastavaa. Kajaanin toimistollamme työskentelee 140 taloushallinnon ammattilaista. Osa kollegoistamme on myös Helsingissä.

Käytännön työmme ovat pääasiassa taloushallinnon osto- ja myyntiprosesseihin liittyviä tehtäviä. Näihin kuuluu mm: 

• Asiakaspalvelutehtävät sähköpostitse ja puhelimitse 

• Toimipaikkojen myyntitilitysten seuranta

• Eri maksutapojen oikeellisuuden todentamista

• Myynti- ja ostoreskontran hoito

• Laskujen kirjaus 

• Kirjauskauden sulkemiseen liittyvät raportointi ja tasetilien selvittelytyöt 

Meillä työskentelee mm. reskontra-assistentteja, reskontranhoitajia, laskunkäsittelijöitä, myynnintilitysten asiantuntijoita, järjestelmän pääkäyttäjiä, palveluesimiehiä sekä palvelupäälliköitä. Näissä tehtävissä aiempi kokemus kaupan alan osto- ja toimitusketjujen parissa työskentelystä on hyödyksi, esimerkiksi kaupan kassatehtävien kautta. 

Mitä tarjoamme työntekijöillemme? 

Pääset myös työskentelemään moderniin industrial-henkiseen avokonttoriimme, josta ei persoonallisuutta puutu! Olemme panostaneet paljon tilojen yleiseen viihtyvyyteen sekä käytettävyyteen. Tämän lisäksi meillä on mahdollisuus tehdä työtä myös etänä. Jaksaminen ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä ja panostamme erityisesti hyvään työergonomiaan. Meillä pääset myös nauttimaan Suomen laajimmista henkilöstöeduista, joista voit lukea lisää täältä https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme myös ePassi-edun, jota voit käyttää haluamiisi liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluihin.

   

Palkkauksemme on sidottu tehtävän vaativuuteen. Esimerkkinä reskontranhoitajan palkkaus toimii niin, että kiinteän lähtöpalkan päälle kerrytät henkilökohtaista osuutta 0-30% riippuen suoriutumisesta ja osaamisen kehittymisestä. Kuukausipalkan lisäksi meillä jokainen työntekijä on tulospalkkauksen piirissä.  

Tämän lisäksi meillä on käytössä liukuva työaika, joka mahdollistaa joustamisen molemmin puolin.

Millaisilla ominaisuuksilla meillä menestytään? 

Tie taloushallinnon tehtäviin voi kulkea monenlaisia polkuja. Yhteistä kuitenkin jokaiselle taloushallinnon ammattilaiselle on rakkaus lukuja kohtaan. Me emme välttämättä vielä tunne sinua, mutta tämän listan avulla sinä osaat itse arvioida omaa soveltuvuuttasi tiimiimme. Vaikka työssämme tarvitaan paljon erilaisia taitoja, sitäkin tärkeämpää on asenne ja into uuden oppimista kohtaan.  

-  Tunnistat itsestäsi halun työskennellä haastavien taloushallinnon tehtävien parissa 

-  Olet suorittanut tai suorittamassa taloushallinnon perustutkinnon esim. Merkonomi, Tradenomi 

-  Arvostamme erilaista kokemusta taloushallinnon tehtävistä 

-  Asiakaspalvelutaidot ja halukkuus 

-  Itsenäinen työote ja vastuunkanto  

-  Meillä annetaan vastuuta heille, jotka sitä haluavat 

Kiinnostuitko?

Jätä avoin hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta ja olemme yhteydessä sinuun, mikäli meidän mielestämme sopisit avautuvaan tehtävään. Voit myös aina pitää silmällä avoimia työpaikkojamme ja hakea niihin suoraan. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot