(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus taloushallinnon osaajalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Pysyvätkö sinulla numerot hallussa? Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme tarkkoja, joustavia ja analyyttisiä taloushallinnon osaajia erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät vaihtelevat riippuen asiakasyrityksestä, mutta niihin voi kuulua esimerkiksi kirjanpidon, osto- tai myyntireskontran, palkanlaskennan tai controllerin tehtäviä. Etsimme asiantuntijoita näiden sekä muiden taloushallinnon tehtävien pariin niin vakituisiin kuin määräaikaisiin tehtäviin. Kerrothan hakemuksessasi minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat!

Työnkuva tarkentuu hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan sekä työkohteesta riippuen. Pyrimme auttamaan sinua etsimään elämäntilanteeseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivan työpaikan.

Edellytämme työkokemusta tai koulutusta taloushallinnon parista. Toivomme sinulta tunnollisuutta, tarkkuutta, ajantasaisia IT-taitoja ja halua kehittyä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja pystyt työskentelemään myös englanniksi.

Mikäli etsit uusia tuulia työurallesi ja taloushallinnon tehtävät kiinnostavat, jätäthän avoimen hakemuksen ja CV:si tämän työpaikkailmoituksen kautta viimeistään 17.11.2019. Mikäli näemme, että meillä on kokemustasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja taloushallinnon tehtävistämme antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen, laura.rantanen@adecco.fi.