(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus Seinäjoen alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haemme asiakasyrityksillemme Seinäjoelle ja sen lähialueille motivoituneita työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva tulevaisuuden taitaja. Tärkeimmät hakukriteerit ovat motivaatio uuden oppimiselle ja hyvä tekemisen meininki.

 

Etsimme työntekijöitä mm. seuraaviin rooleihin: asentaja, varastotyöntekijä, hitsaaja, tuotannontyöntekijä. Näiden lisäksi työtehtäviä löytyy myös toimiston puolelta ja asiakaspalvelutehtävistä.

 

Kerro hakemuksessasi tarkemmin osaamisestasi, työkokemuksestasi, millaisesta työstä olet kiinnostunut, millaiseen työvuoromalliin olet valmis työskentelemään ja millä aikataululla. Voit liittää hakemukseen vielä oman CV:si.

 

Hakuaika tehtäviin päättyy 12.5.2019. Uusia paikkoja aukeaa kuitenkin jatkuvasti, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Lisätietoa tehtävistä antaa Adeccolta Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi tai Samuli Mäki-Rajala, p. 040 671 1446, samuli.maki-rajala@adecco.fi.