(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus rakennustuoteteollisuuden tehtäviin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2020

Oletko valmis likaamaan kätesi etkä kaihda fyysistä työtä? Haluaisitko päästä työskentelemään mahtavien työkavereiden kanssa vaihtelevissa työtehtävissä rakennustuoteteollisuuden parissa?
Jos vastasit kyllä, niin lähetä meille avoin työhakemus ansioluettelon kera ja voit löytää itsesi uudesta työpaikasta nopeallakin aikataululla!

Rautainen asenne työntekoon, reipas ja oma-aloitteinen työskentelytapa, joustavuus työaikojen suhteen sekä näppärät kädentaidot ovat valttia rakennustuoteteollisuuden tehtävissä. Rakennusalan koulutus tai aiempi kokemus rakennusalan tehtävistä ovat tietysti eduksi, mutta tehtäviin voidaan perehdyttää alalle aivan uusikin tekijä, jos halu ja kyky oppia uusia asioita ovat kunnossa.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi betonielementtien valmistukseen liittyvät työt tai monipuoliset tuotannolliset työt tehdasolosuhteissa. Hyvistä ryhmätyötaidoista on suuri etu, koska töitä tehdään yleensä kokeneemman työparin tai isomman ryhmän kanssa.
Omalla osaamisellasi ja halukkuudellasi voit vaikuttaa tarkemmin työtehtäviisi sekä työn kestoon. Mahdollisuus on vaativampiin ja monipuolisiin tehtäviin tai hieman kevyempiin avustaviin tehtäviin.

Lisätietoja voit kysellä HR konsultti Pirkka Lindiltä, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi

Miksi töihin Adeccolle?

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.