Avoin hakemus rakennusautomaatio
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Olisitko sinä uusi työcaverimme?

Mikäli tällä hetkellä avoimet roolit ovat neliönmuotoisia, mutta sinä olet kolmio, älä huoli. Meidän talossamme on tilaa kaikentaitoisille rakennusautomaation osaajille. Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme esimerkiksi automaation johtotehtävien, suunnittelun ja ohjelmoinnin ammattilaisia.

Kenties sinussa ja osaamisessasi on piirteitä, jotka viittaavat esimerkiksi automaation tekniseen osaajaan, rakennusautomaation asiakkuusvastaavaan, automaation tuotekehitys- tai kehityspäällikköön tai myyntipäällikköön. 

Kuulemme mielellämme sinusta lisää, mikäli olisit kiinnostunut liittymään meidän caverien joukkoomme. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi avoimessa hakemuksessa, niin ollaan yhteydessä. 

Haluatko jutella tarkemmin mahdollisesta roolistasi Caverionilla? Soita Heikki Oksalle, puh. 050 065 7958. Soittoajat: perjantaisin 19.11., 26.11., 3.12. ja 10.12. klo 12–14. Tai lähetä kysymyksesi: heikki.oksa@caverion.com.

Psst. Meidän rakennusautomaatiotiimissämme on muuten auki myös automaatioasentajan, projektinhoitajan, projektipäällikön sekä huoltopäällikön paikat – käy kurkkaamassa kampanjasivultamme lisätietoja.

Miksi rakennusautomaation osaajaksi Caverionille?
 
Käytämme modernia rakennusautomaatioteknologiaa, jonka päälle rakennetaan tulevaisuuden älykaupunkien ratkaisut. Pääset työskentelemään alamme edistyksellisimpien teknologioiden parissa.

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). 

Kenties näistä syistä rakennusautomaatiotiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa. 

Työn sijainti: Etsimme rakennusautomaatio-osaajia valtakunnallisesti, ympäri Suomen.

Palkkaus: olemme iso ja vakavarainen yritys. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Palkkasi määrittyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Älykaupunkeja ei luoda tyhjästä. Ne luodaan tekemällä olemassa olevat ja uudet rakennukset ja teollisuuslaitokset älykkäämmiksi ja vastuullisemmiksi - yksi kerrallaan. Tavoitteena on tarjota sen asukkaille terveellisempi, toimivampi ja turvallisempi elämä ilmastonmuutosta hillitsevällä tavalla. 

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä, sillä rakennusautomaatio on kriittinen osa älykaupunkien nousua. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla

Tule rakentamaan älykaupunkien elintärkeää infraa kanssamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot