(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus rakennusalan työtehtäviin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Haemme uusia työntekijöitä useisiin asiakasyrityksiimme erilaisiin rakennusalan työtehtäviin. Voit olla jo kokenut konkari etsimässä uusia tuulia tai vasta työurasi alkutaipaleella. Työt sijoittuvat Oulun talousalueelle.

Haussa on tällä hetkellä niin rakennusapulaisia kuin kirvesmiehiä, raudoittajia ja muurareitakin. Töitä on tarjolla eri tasoisille rakennusalan tekijöille. Etsimme tekijöitä niin kokoaikaisiin kuin osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä keikkatöihin. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti mitä olet tehnyt ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Edellytämme valittavilta työntekijöiltä tekevää asennetta ja oma-aloitteellisuutta. Työturvallisuuskortti vaaditaan työmaalle pääsyyn. Tulityökortti ja oman auto käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulla on muitakin lupia ja kortteja.

Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi. Haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten älä aikaile hakemuksesi kanssa. Onnea hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia työtehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.