(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus rakennusalan tehtäviin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Haemme uusia työntekijöitä asiakasyrityksiimme erilaisiin rakennusalan tehtäviin. Voit olla kokenut konkari etsimässä uusia tuulia tai vasta työurasi alussa. Työt sijoittuvat Oulun talousalueelle.

Haussa on tällä hetkellä niin rakennusapulaisia kuin kirvesmiehiä, raudoittajia ja muurareitakin. Töitä on tarjolla eri tasoisille rakennusalan tekijöille. Kerro hakemuksessasi mitä olet tehnyt ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Edellytämme valittavilta työntekijöiltä tekevää asennetta ja oma-aloitteisuutta. Työturvallisuuskortti vaaditaan työmaalle pääsyyn. Tulityökortti ja oman auto käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi. Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana, joten älä aikaile hakemisen kanssa. Onnea hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.