(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus rakennusalan tehtäviin
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

RAKENNUSALAN TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja motivoitunut työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat keikkaluontoisia, monipuolisia rakennusalan töitä oman osaamisesi mukaan. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta rakennusalalta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä osa työkohteista voi sijaita julkisen liikenteen saavuttamattomissa.

Tarjoamme sinulle:


Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesti mukaan, sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen koko työsuhteesi ajan. Lisäksi saat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Meille on sydämen asia työllistää juuri sinut osaamistasi vastaaviin tehtäviin. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan  aikana. Täytä hakemus rohkeasti ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. 

Jos nämä kuvaukset kuulostavat sinulta niin jätä CV ja hakemus tai ota yhteyttä Akseli Mattilaan p.  040 152 5114.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat