(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus Platom Oy:lle
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2019
Platom Oy on vuonna 1998 perustettu ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Avoin hakemus - Nykyinen tai tuleva ydinvoimatekniikan asiantuntija!

Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ja/tai projektipäällikkönä ydinvoimalaitoksiin ja muihin vaativiin toimintaympäristöihin tehtävissä kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kone-, energia-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Helsingissä, Mikkelissä, Raumalla, Turussa tai Tampereella. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan sisältyy myös asiakaskäyntejä.

Työsopimus on lähtökohtaisesti toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan aina hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Jätä hakemuksesi liitetiedostoineen ohessa olevan linkin kautta.

Tarvittaessa lisätietoja antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi 0405859885 tai Anna Orava 0445859886.