(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus päivittäistavarakauppa
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Toimenkuva
Etsimme joukkoomme päivittäistavarakaupassa työskentelystä kiinnostuneita hakijoita. Työtehtävinä pääset kokemaan laaja-alisesti kaupan tarjoamia erilaisia tehtäviä ja luot iloista ilmapiiriä asiakaspalveluasenteellasi. Tämä hakemus sisältää yhdessä keikkatyö- sekä pidempiaikaisen hakemuksen. Kerro meille sinun vahvuutesi toimia kaupanalalla. Työpaikat sijaitsevat eri kohteissa Päijät-Hämeen alueella.

Odotamme sinulta
Huom! Voit hakea paikkaa jo pelkän kiinnostuneisuuden puolesta. Jos sinulla on erikoisosaamista tai muuta mainittavaa, lisää se hakemukseesi. Katsomme kokemuksen vastaavista työtehtävistä eduksi.

- Kokemus kassataidosta (+Veikkaus/ToTo)
- Kokemus hyllyttäjästä
- Kokemus keräilijästä
- Hyvä fyysinen kunto
- Muut tehtävät

Muut tiedot
Asiakaspalveluhenkisyys ja aktiivinen työote ovat tässä työssä avainasemassa. Muista tuoda oma osaamisesi selvästi esille hakemusta tehdessä!

Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme potentiaalisia hakijoita asiakkaallemme koko hakuajan ajan. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava
yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää
noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme
jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa
vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Jani Karkulahti, lahti@vmp.fi, (03)873200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2020 mennessä.