Avoin hakemus outbound-myyntiin (henkilö- ja yritysvakuuttaminen)
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2021

Tehtävän kuvaus 

Oletko myynnillinen tuloksentekijä, joka tunnistaa asiakkaan tarpeet ja osaa tarttua niihin? Et pelkää tavoitteita, vaan motivoidut niistä? Keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa puhelimessa ja sähköpostien kirjoittaminen sujuu sinulta luontevasti ja helposti? Hienoa! Jättämällä avoimen hakemuksesi olet heti rekrytoinnissa mukana, kun meillä avautuu paikka palvelumyyjän tehtävä Contact Center Out -yksikköön.

Palvelumyyjänä työskentelet Fennian valtakunnallisessa henkilöasiakkaiden monikanavaisessa myynti- ja asiakaspalveluyksikössä. Koulutamme sinut ensiksi kotitalousvakuutusten osaajaksi ja sen jälkeen laajennamme osaamistasi yritysvakuuttamisen puolelle. Tehtävät voivat olla vakituisia tai määräaikaisia ja sijaintipaikkana voi olla Helsinki, Vaasa, Oulu tai Kuopio.

Hakijalta odotamme 

Palvelumyyjänä tuotat asiakkaalle ratkaisuja tunnistamalla hänen tarpeensa. Tuot rohkeasti asiantuntemuksesi asiakkaan avuksi ja tarjoat juuri hänelle sopivia vakuutusratkaisuja. Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulla on halu tehdä tulosta, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä myynnillistä tulosta joka päivä. Aiempi näyttö onnistuneesta myynti- tai puhelintyöstä katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla erinomainen suomen kielen taito, englannin ja ruotsin kielen osaaminen on hyvä lisä. Positiivinen asenne ja joustavuus auttavat sopeutumaan joukkoon.   

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen 

Palvelumyyjän tehtävä on palkitseva, mielenkiintoinen ja monipuolinen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme vakuutusalan huippuosaajaksi. Lisäksi saat käyttöösi Fennia-konsernin monipuoliset henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt! 

Käymme läpi avoimia hakemuksia viikoittain ja saatamme kutsua potentiaalisia kandidaatteja videohaastatteluihin jo ennakoivasti. Hakemuksesi voi tuottaa hedelmää meillä mahdollisesti avautuviin palvelumyyjän paikkoihin, sillä etsimme niihin sopivia tekijöitä ensisijaisesti avointen hakemusten joukosta. Tämä avoin haku on käynnissä 19.9.2021 saakka, joten kuulet meistä viimeistään syyskuussa.

Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea lisä tiimiimme sekä millaista kokonaispalkkaa tavoittelet. 

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä Fenniasta tai palvelumyyjän tehtävästä, niihin vastaa mielellään palvelupäällikkömme Aleksi Virkki, puh. 0401417249 tai Jenni Jyrkinen, puh. 0401418816.

Myyntityöhön hakeutuvan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1481296
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa