Avoin hakemus myynnillisiin tehtäviin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Kiinnostaako sinua työ myynnin parissa?

Etsimme aktiivisesti myyntihenkisiä ja myynnistä kiinnostuneita työntekijöitä Tampereen alueelta. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja verkostomme kasvaa jatkuvasti. Ollessasi osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Työtehtävät:

Työtehtävät sisältävät erilaisia myyntitehtäviä asiakkaan toimialasta riippuen. Tehtävät voivat olla esimerkiksi vuorotteluvapaan sijaisuuksia tai etsinnässä voi olla pidempiaikainen henkilö yritykseen. Osa työtehtävistä voi myös edellyttää matkustusvalmiutta, joten kerrothan hakemuksessasi, onko sinulla auto käytettävissä. Mainitsethan samalla, omaatko kiinnostusta ja / tai kokemusta erityisesti kuluttajamyynnistä vai vetääkö veri yritysmyyntiin.

Ketä etsimme:

Etsimme sekä kokeneita myyntitykkejä että myös juuri valmistuneita oppimishaluisia tekijöitä. Soveltuva koulutus tehtäviin voisi olla merkonomin tai tradenomin tutkinto tai jokin muu soveltuva koulutus. Mikäli omaat erityisiä taitoja tai harrastuneisuutesi takia sinulla on esimerkiksi hyvä kielitaito, kuulisimme niistä mielellämme. IT-taidot ja palkkatoive kannattaa myös mainita hakemuksella.

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Kauttamme rekrytoituu suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille tai työ alkaa vuokratyösuhteessa. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen?

Poolissamme on aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esimerkiksi vasta puolen vuoden- vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille avoimen hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Annamme lisätietoa erilaisista mahdollisuuksista asiakkaillamme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Jonna Kanerva/ jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: b2b, b2c, myyntityö, Pirkanmaa, Tampere

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506550
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere