(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus metallialan töihin Päijät-Hämeeseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haemme työntekijöitä metallialan asiakasyrityksiimme Lahden ja lähikuntien alueelle.

Haemme jatkuvasti Baronan kautta Päijät-Hämeen asiakasyrityksiin erilaisia metallialan ammattilaisia työsuhteisiin niin kausitöihin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin rekrytoinnista ja tehtävästä riippuen. Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallialan kokoonpanotöistä aina särmääjän/hitsaajan tehtäviin ja muihin metallialan työtehtäviin. Mikäli haet metallialan töitä niin soittelethan ja kysyt lisää tämän hetken työtilanteesta.

Olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä.

Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi ammattilainen, sillä etsimme tekijöitä useisiin erilaisiin tehtäviin. Katsomme eduksi työkokemuksen alalta, mutta se ei ole välttämätön. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön.

Tehtävät edellyttävät useimmiten vuorotyövalmiutta.

Työt alkavat useimmiten määräaikaisuudella Baronan kautta, jonka jälkeen on hyvällä työntekijällä mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta. Kerro hakemuksessasi, minkä tehtävien parissa haluaisit työskennellä ja millaista kokemusta sinulta löytyy metallialalta. Kartoitetaan sinulle yhdessä sopivia työpaikkoja.

Lisätietoja tämän hetken avoimien työpaikkojen tilanteesta voiti tiedustella Baronalta: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.