Avoin hakemus LVI-ASENTAJAN tehtäviin, Keski-Suomi
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Kiinnostaako työt LVI-asentajan tehtävistä?

Etsimme aktiivisesti uusia putkialan tekijöitä verkostoomme. Meillä on useita eri asiakasyrityksiä ja verkostomme kasvaa koko ajan. Ollessasi meillä työnhakijana, voimme olla yhteydessä sinuun, kun sopiva työtehtävä tulee avoimeksi.

Työtehtävät:

Työtehtävät määräytyvät asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaisesti uudis- ja saneerauskohteissa. Työkohteina voivat olla mm. asuinrakennukset sekä liike- ja toimitilat. Työnkuva voi vaihdella uudiskohteiden asennustöistä monenlaisiin huoltotöihin ja saneerauskohteissa laitteiden ja osien vaihtoon. Asennuksiin kuuluvat esimerkiksi pesualtaiden, WC-pönttöjen, hanojen, varaajien, vesijohtojen, viemäriputkistojen, kalusteiden asennukset. Lisäksi asennuksiin voi kuulua myös ilmastointilaitteiden, lämmityskattiloiden, lämpöjohtojen asennukset. LVI-asentajan työnkuvaan liittyy myös hitsaus- ja juotostyöt. Kerrothan hakemuksessasi millaisia tehtäviä olet aiemmin tehnyt.

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Toivomme:

- työturvallisuus- ja tulityökorttia
- aitoa innostusta kartoittaa työkokemusta ja oppia lisää
- tietoja sinusta: millaista työkokemusta sinulta löytyy, mitä osaat ja millaiset tehtävät sinua kiinnostavat

Kiinnostuitko?

Mikäli aloit kiinnostua uusista työmahdollisuuksista, kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen? Poolissamme on myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Yhteystiedot:

Linda Pölkki, linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

Laura Saarela, laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441975
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä