(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus logistiikka-, varasto- ja tuotantotehtäviin PK-seudulle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
VMP Varamiespalvelu on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja toimimme franchising-periaatteella koko Suomessa. Olemme kehittäneet toimialaa jo 30 vuotta ja henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme.

VMP Oyj on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.
Toimenkuva
Etsitkö uusia työmahdollisuuksia tulevan talven ja ensi vuoden varalle logistiikka-, varasto- tai tuotantotehtäviin? Meiltä löytyy sulle töitä!

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä asiakasyritystemme muuttuviin työntekijätarpeisiin. Voit työllistyä kauttamme monipuolisesti erilaisiin logistiikka-, varasto- ja tuotantotehtäviin niin koko- kuin osa-aikaisesti. Kauttamme voit työllistyä muun muassa seuraavilla tehtävänimikkeillä: varastotyöntekijä, kokoonpanija, pakkaaja, tuotantotyöntekijä, autonkuljettaja, asentaja ja koneistaja.
Odotamme sinulta
Voit olla uraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kokenut konkari – meiltä löytyy työmahdollisuuksia moneen lähtöön!

Työntekijöissämme arvostamme reipasta, joustavaa ja ennakkoluulotonta asennetta, joten toivomme, että sinultakin löytyy nämä ominaisuudet.
Muut tiedot
Mikäli logistiikka-, varasto- ja tuotantotehtävät kiinnostavat sinua, jätä hakemus tähän avoimeen ilmoitukseen ja lisää hakemukseesi myös CV. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet erityisen kiinnostunut ja kerrothan, minkälaiset työajat olisivat sinulle sopivia. Mikäli sinulta löytyy jotain erityisosaamista, kuten tietynlaisen trukinajotaito, kerrothan meille myös tästä.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja kutsumme hakijoita haastatteluun asiakasyrityksiemme tilanteiden ja tarpeiden mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin HR-koordinaattorit helsinki@vmp.fi / 0403075100. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.10.2019 mennessä.