(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus logistiikka-alalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Oletko kiinnostunut logistiikka-alan työtehtävistä?

Nyt sinulla on mahdollisuus jättää avoin hakemus logistiikka-alan tehtäviin. Kerro meille, millainen työ sinua kiinnostaa ja millä alueella pystyt työskentelemään. Kuulemme mielellämme myös aiemmasta työkokemuksestasi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle hyvä työpaikka!

Logistiikkatyöntekijänä työskentelet varastoympäristössä ja saatat tehdä esimerkiksi ääni- tai manuaalikeräystä, pakkausta sekä käyttää erilaisia koneita tai laitteita. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua tai pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Työskentelet vain yhdessä työpaikassa, jolloin sinulle tulee kyseisen paikan työvuoro- ja palkkausmalli tutuksi. Työssä menestyt, kun sinulla on tarkka työote ja positiivinen asenne fyysistä työtä kohtaan.

Jätä hakemuksesi heti tänään! Voit myös soittaa suoraan tätä hakua hoitavalle henkilöstökonsultillemme Emmi Sivénille 050 599 9210 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen emmi.siven@personalhuset.fi. Kontaktoimme jokaisen hakijan.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.