(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus logistiikka-alalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haluatko työn, jossa pääset liikkumaan, tienaamaan mukavasti sekä jättämään työt päivän jälkeen työpaikalle ja nauttimaan vapaa-ajasta? Jatka lukemista!

Etsimme pääkaupunkiseudulle ja muualle Uudellemaalle LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ.

Logistiikkatyöntekijänä työskentelet varastoympäristössä. Saatat tehdä esim. ääni-, valo- tai manuaalikeräystä, pakkausta sekä käyttää erilaisia koneita tai laitteita. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua tai heti pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Varastotyö on usein vuorotyötä. Työskentelet vain yhdessä työpaikassa, jolloin sinulle tulee kyseisen paikan työvuoro- ja palkkausmalli tutuksi.

Tässä voitkin nyt siis jättää avoimen hakemuksesi logistiikka-alan tehtäviin ja kertoa meille, millainen työ sinua kiinnostaa, missä päin pystyt liikkumaan ja kuinka pitkäksi aikaa etsit töitä. Tavoitteemme on pystyä tarjoamaan sinulle hyvä työpaikka!

Logistiikka-alalla et välttämättä tarvitse aiempaa työkokemusta. Työssä menestyt, kun sinulla on:
- reipas, fyysistä työtä pelkäämätön asenne
- hyvä fyysinen kunto
- tarkkuutta ja rutiininsietokykyä.

Tarjoamme sinulle hyvää työtä! Osa logistiikkatyöntekijöistä tekee hommia esim. välivuoden ajan, osa viihtyy niin hyvin, että jää alalle ja pääsee jopa kehittymään ja etenemään työssänsä.

Jos kiinnostuit, tätä hakemuksesi, sillä kuulemme mielellämme sinusta, toiveistasi ja tulevaisuuden työsuunnitelmistasi lisää! Käsittelemme avoimia hakemuksia aina, kun uusia paikkoja tulee hakuun, ja töihin voit siis mahdollisesti päästä nopeastikin.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi