AVOIN HAKEMUS, Lähituki
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Useat erilaiset IT-alan asiakkaamme etsivät jatkuvasti teknisen tuen monipuolisia osaajia, joten olitpa urasi alussa oleva innokas aloittelija tai jo kokenut konkari niin meillä voi olla paikka sinulle!


Työtehtävät

Teknisen tuen tehtäviin saattaa sisältyä Windows työasemaympäristössä päätelaite -ja sovellusasennukset (esim. on-site support, liikkuva lähituki, roll-out projektit jne.) käyttäjätuki sekä palvelinten ylläpito. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, tekninen ongelmaratkaisu sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, printtereihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Edellytykset

Tehtävien kannalta oleellista on uusimpien Windows käyttöjärjestelmien hallinta sekä asennus ja konfigurointi osaaminen. Arvostamme kaikkea IT-alaan liittyvää työ- ja harjoittelukokemusta sekä  tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta sekä alan koulutustaustaa (esim. IT-trdenomi tai datanomi). 

Asiakkaamme etsivät työntekijöitä niin lyhytkestoisiin projekteihin kuin pidempiaikaisiin työsuhteisiin, joten kerrothan hakiessasi minkälaista työtä olisit kiinnostunut tekemään ja kuinka pitkää työsuhdetta etsit.

Liikkuvassa lähitukityössä oleellista on ajokortti ja oma auto, jolla pystyy liikkumaan pk-seudun eri kohteissa. Kerrothan siis jos sinulta löytyy oma auto.

Toisin sanoen toivomme:
- Alan tehtäviin sopivaa tietoteknistä koulutusta
- Jonkin verran työkokemusta esim. asiakaspalvelutehtävistä tai teknisen tuen parista
- Suomen- ja englannin kielten hyvää hallintaa, muu kielitaito on eduksi
- Yleisesti ajan tasalla olevia IT-taitoja

Tiedätkö jonkun, joka etsii töitä? Ilmianna meille frendisi!
Mikäli sinun vinkkaamasi ystävä palkataan, niin sinut palkitaan!

Lisätiedot

Liity meidän hakijaverkostoomme ja kerro 
- mitä osaamista sinulla jo on
- haluatko työskennellä kokoaikaisesti vai osa-aikaisesti ja
- millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. 

Lisääthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi. 

Rekrytointikonsulttimme käy läpi avoimia hakemuksia päivittäin. Vaikka sopivaa työpaikkaa ei heti löytyisikään, niin avoin hakemus voi tuottaa hedelmää myös myöhemmin!

Poolia IT Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot