(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus kuljetusalan tehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Kiinnostaako sinua työllistyä kuljetusalalle sekä saada samalla arvokasta työkokemusta? Nautitko liikkuvasta kenttätyöstä mielenkiintosilla työtehtävillä höystettynä? Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!


Etsimme KULJETTAJIA monipuolisiin kuljetusalan tehtäviin.

Edellytämme tehtävissä voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Muutoin sinulla voi olla kokemusta erikokoisista autoista ja erilaisista tehtävistä. Jos olet suoraan koulun penkiltä valmistunut, niin haluamme kuulla myös sinusta! Toivomme, että sinulla on ammattimainen työote sekä reipas ja tunnollinen asenne. Mahtavaa, jos pärjäät myös asiakaspalvelutilanteissa suomeksi. 

Työllistyessäsi meidän Personalhusetin kautta saat HR-tiimimme täyden tuen ja aidolla välittämisellä höystetyn työpaikan. Pääset kehittymään unelmaduunissa ja oppimaan paljon uutta!

Olisiko tässä suunnitelmasi ensi syksylle? Huippu juttu! Jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Henkilöstökonsulttiimme Mikaela Mäkeen, mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.