(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus kiinteistöpalvelualan tehtäviin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Kiinnostavatko kiinteistöpalvelutehtävät?

Etsimme aktiivisesti uusia kiinteistöpalvelualan työntekijöitä verkostoomme. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja verkostomme kasvaa jatkuvasti. Ollessasi osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Työtehtävät:

Asiakkaidemme toiminta on keskittynyt kiinteistöpalvelualan erilaisiin tehtäviin, joten työnkuvaus määräytyy kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Pääasiassa tehtäviin kuuluu muun muassa kiinteistöjen pihatöitä, erilaisia vihertöitä, teiden pesuja ja pihojen lakaisuja sekä kuljettajan tehtäviä. Mainitsethan hakemuksessasi millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat, jotta osaamme kohdentaa hakemuksesi mielenkiintoasi vastaaviin tehtäviin.

Ketä etsimme

Etsimme sekä kokeneita ammattilaisia, että myös juuri valmistuneita oppimishaluisia tekijöitä. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai työkokemusta asennustehtävistä. Mainitsethan mikäli omaat erityisiä taitoja tai vapaa-ajan harrastuksia, jotka tukevat ammatillista osaamistasi.

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen?

Poolissamme on aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esimerkiksi vasta puolen vuoden - vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä.

Yhteystiedot:

HR-koordinaattori Jonna Kanerva/ jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: teollisuus, sähköasennus, sähköasentaja, kokopäivätyö, vuorotyö