Avoin hakemus kiinteistöjohtaminen
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Olisitko sinä uusi työcaverimme?

Tunnetko paloa kiinteistöjen toiminnan kehittämistä kohtaan, mutta juuri nyt listaamamme avoimet olevat työpaikat eivät ihan kohtaa osaamisesi kanssa? Ehkäpä huippuosaajana haluaisit olla muokkaamassa koko kiinteistöjohtamisen tulevaisuutta? 

Älä huoli, sillä tiimissämme on kyllä tilaa monenlaisille ammattilaisille – esimerkiksi kehitys-, myynti- ja asiakasvastuurooleihin.  

Kuulemme mielellämme sinusta lisää, mikäli olisit kiinnostunut liittymään meidän caverien joukkoomme. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi avoimessa hakemuksessa, niin ollaan yhteydessä. 

Haluatko jutella tarkemmin mahdollisesta roolistasi Caverionilla? Voit myös lähettää sähköpostilla puhelinnumerosi ja lyhyen esittelyn osoitteeseen tyopaikat@caverion.com, niin soitamme sinulle takaisin.

                       

Psst. Kiinteistöjohtamisen tiimissämme on auki mm. kiinteistömanagerin, energia-asiantuntijan ja projektipäällikön paikat – katso kaikki avoimet työpaikat kampanjasivultamme.

 

Miksi kiinteistöjohtamisen tiimiin Caverionille?

Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Ja meillä on siitä näyttöjä: olemme esimerkiksi pudottaneet asiakkaamme Varman CO2-päästöjä huimat 1800 tonnia kahdessa vuodessa. Caverionilla pääset tekemään muutosta yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa.

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Kenties näistä syistä kiinteistöjohtamisen tiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa.

Työn sijainti: Töitä riittää koko Suomessa, mutta eniten tilaa tiimeissä meillä on pk-seudulla, Tampereella ja Turussa.


Caverion – tuleva työpaikkasi?

Kiinteistöjohtamisen tiimissä pidämme huolen siitä, että kiinteistöjen käyttäjillä on mukavat olosuhteet olla ja työskennellä kiinteistön koko elinkaaren ajan. Työmme tuloksena kiinteistöjen arvo säilyy ja kiinteistöjen toiminta kehittyy kestävämpään suuntaan.

Tälläkin hetkellä hallinnoimme 1 100 erilaista kiinteistöä. Mukana on niin toimistoja, kauppakeskuksia, logistiikkakeskuksia, data centereitä, kuin kouluja ja uima- ja jäähallejakin. Johdettavia neliöitä kertyy peräti 4 miljoonan neliömetrin verran. 

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot