(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus - Keittiötyö
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Kiinnostaako sinua uudet haasteet - etsitkö vakituista, määräaikaista tai keikkatöitä keittiöalan tehtävistä?

Mikäli et löytänyt tällä hetkellä sopivaa työpaikkaa sivuiltamme, ei hätää - Jätä avoin hakemuksesi ja halutessasi liitä mukaan ansioluettelosi alla olevan linkin kautta ja kerro meille ammatilliset tavoitteesi. Otamme sinuun heti yhteyttä, kun meillä on tarjota sinun mielenkiintoosi ja osaamiseesi soveltuvia tehtäviä. Saammeko auttaa sinua matkallasi kohti uusia uria?

Lämpimästi tervetuloa Personalhusetille. Muistathan, että yksi profiili /hakemus Personalhusetille riittää ja yhdellä hakemuksella olet mukana kaikissa tulevissakin hauissa.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta - Personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland / @personalhusetrovaniemi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.