(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus Kaupan alalle Varsinais-Suomeen
Go On Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Avoin hakemus KAUPAN ALALLE Varsinais-Suomeen

Hei Sinä, innokas asiakaspalvelun ammattilainen!
Haemme kaupan alan moniosaajia, kassatyöntekijöitä, hyllyttäjiä Turun ja Loimaan seutukuntien alueille Varsinais-Suomessa.

Kaupan alan monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä, tuotteiden hyllytykset, Veikkaus-tuotteiden myyntiä, ikärajavalvontaa ja tavaran vastaanottoon liittyviä tehtäviä ja paljon muuta asiakaspalvelua.

Työvuorot sijoittuvat toimipisteiden aukiolojen mukaisesti. Tehtävät hoidetaan aina aurinkoisella ja palvelualttiilla asenteella.
Olisiko sinusta kaupan moniosaajaksi, kassatyöntekijäksi tai vaikka hyllyttäjäksi?

Tehtävissämme onnistut, jos sinulla on asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Heittäydyt rohkeasti muuttuviin tilanteisiin ja olet valmis kehittymään ketterästi. Kaupan alan työt ovat vaihtelevasti vuorotöitä ja osa paikoista voi olla avoinna myös öisin. Osa vuorotöistä ja toimipaikoista edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Tehtävän aloitus ja kesto määräytyvät työn ja sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Riippuen paikasta haemme työntekijöitä joko tietyn ajan sesonkiin tai sitten pidempiaikaiseen tarpeeseen. Osaan paikkoihin voi kulkea julkisilla kulkuneuvoilla, mutta eduksi on oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin.

Jos olet kiinnostunut työllistymisestä kaupan alalle, niin käy jättämässä avoin hakemus. Liitäthän oheen CV:n, kerrot osaamisestasi sekä erityisesti millaista työtä etsit ja mikä sinua kiinnostaa, jos yllä olevista ei löytynyt sopivaa.

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Lisätietoja tehtävistä antaa: Go On Turku puh. 044 240 5198, turku@go-on.fi

Työntekijöillämme on käytössä Go Onin henkilöstöetuohjelma, jossa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Verkkoportaalissa on tarjolla tuotteita ja palveluja laidasta laitaan useilta yrityksiltä. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja. Käytössäsi on henkilökohtainen jäsenkortti, joka käy erikseen mainituissa liikkeissä ja ravintoloissa. Voit helposti ladata Henkilöstöetuohjelman mobiililaitteesi etusivulle.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.