Avoin hakemus kaupan alalle Pietarsaaren ja Kokkolan alueelle
Barona Kauppa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Etsimme jatkuvalla haulla reippaita ja aurinkoisia työntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin kaupan alalle. Jos etsit lisätienestiä koulun tai muun työn ohelle, tai jopa ihan uutta työpaikkaa kokonaan, niin tämä koskee juuri sinua!

Kiinnostaako sinua ura kaupan alalla? Oletko jo kokenut konkari, joka haluaa päästä työskentelemään erilaisiin toimipisteisiin? Etsitkö töitä opintojesi tai toisen työn ohelle? Kiinnostuitko? Lue lisää alta.

Työtä on tarjolla vaihtelevasti sinun oman aikataulusi mukaan. Voit valita teetkö vain pari vuoroa kuukaudessa vai tähtäätkö täysiin tunteihin, tai jotain siltä väliltä. Ja tiesithän, että voit myös valita viivytkö meillä vain hetken vai viihdytkö meidän matkassa useamman vuoden.

Etsimme työntekijöitä eri kaupan alan asiakkaillemme Kokkolan ja Pietarsaaren alueella. Työvuorot voivat sijoittua kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, sekä päivä- että ilta-aikaan, arkisin ja viikonloppuisin.

Ei aiempaa kokemusta kaupan alalta? Ei hätää, perehdytämme sinut työhön. Toivomme sinulta työhön sitoutumista, sekä innokasta ja reipasta asiakaspalveluasennetta. Lisäksi työ vaatii vähintään sujuvaa suomenkielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Eduksi katsotaan myös:

Aiempi kokemus kaupan alalta

Kaupanalan koulutus

Veikkaus-osaaminen

Hygieniapassi

Ikärajapassi.

Jos etsit töitä vastaavantyyppisissä tehtävissä niin jätä meille avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli hakuusi ja osaamiseesi sopiva työpaikka tulee avoimeksi. Kerrothan hakemuksessasi minkä tyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut ja millaista kokemusta/osaamista sinulta löytyy. Kerro myös tarkemmin siitä, etsitkö kokoaikaista vai osa-aikaista työtä sekä millaisella aikataululla voisit työt aloittaa. Näin osaamme paremmin huomioida hakemuksesi juuri sinua kiinnostaviin tehtäviin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528843
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (annika.rintamaki (a) barona.fi)
  • Puhelin: 045 7881 7672
  • Sijainti: Pietarsaari, Kokkola