(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus INFRA-ALAN työtehtäviin, Keski-Suomi
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Kiinnostaako työt infra/maa- ja vesirakennusalan tehtävistä?

Etsimme aktiivisesti uusia maanrakennusalan tekijöitä verkostoomme. Meillä on useita eri asiakasyrityksiä ja verkostomme kasvaa koko ajan. Ollessasi meillä työnhakijana, voimme olla yhteydessä sinuun, kun sopiva työtehtävä tulee avoimeksi.

Työtehtävät:

Työtehtävät määräytyvät asiakasyrityksemme tarpeiden mukaisesti erilaisissa kohteissa. Monipuolisiin työtehtäviin voi kuulua niin teiden ja muiden alueiden kuin koneidenkin huolto- ja kunnossapitotöitä, mittaus- ja maisemointitöitä, infrarakentamista eli vesijohto-, viemäri- ja kaukolämpöverkostojen rakentamista/saneeraamista sekä ympäristönhoitotöitä. 

Työnkuva voi tarkemmin olla esimerkiksi lapiotöitä, kaivojen ja putkien asennusta, laserin käyttöä, kaivuutyötä kaivinkoneella, maanajoa kuorma-autolla, kiviasennusta, tärylätkäämistä jne.

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Toivomme:

- ainakin työturvallisuus- ja tieturva 1-korttia
- aitoa innostusta kartoittaa työkokemusta ja oppia lisää
- tietoja sinusta: millaista työkokemusta sinulta löytyy, mitä osaat ja millaiset tehtävät sinua kiinnostavat

Kiinnostuitko?

Mikäli aloit kiinnostua uusista työmahdollisuuksista, kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen? Poolissamme on myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Yhteystiedot:

Laura Saarela, laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445

Linda Pölkki, linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

avainsanat: maanrakennus, infra-ala, kaivinkoneenkuljettaja, kuorma-autokuski, lapiomies, rakennusala