(Poistunut julkaisusta)

AVOIN HAKEMUS, Huippu myyjä!
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Esittely

Esim. palvelu- ja ohjelmistoalan asiakasyrityksemme etsivät jatkuvasti kauttamme energisiä, aloitteellisia, joustavia sekä tuloksenteosta kiinnostuneita

HUIPPUMYYJIÄ Uudenmaan alueelle.

Työtehtävät

Työt tapahtuvat yleisesti toimistoaikoina ja tavoitteet vaihtelevat, mutta ovat yleisesti aktiivista yritysasiakkaiden (uusien ja olemassa olevien) kontaktointia, tapaamisten sopimista ja konsultointia sekä asiakkaiden tarpeisiinsa parhaiten soveltuvien ratkaisujen esittelyä, tarjousten tekoa ja tilanteiden kartoittamista. Olet aidosti innostunut asiakkaittesi liiketoiminnasta ja tarpeista ja haluat kuunnella ja sitä myöten auttaa.

Tehtävänimikkeesi vaihtelee mutta on tyypillisesti Account Manager, Sales Manager, Myyntineuvottelija, Sales Agent jne.

Edellytykset

Haemme aktiivisia, mukautumiskykyisiä ja ennen kaikkea mukavia ja sosiaalisia ihmisiä, joilla on poltetta tehdä aktiivista myyntityötä ja tuntea onnistumisen iloa tyytyväisistä asiakkaista.

Aiempi kokemus myyntityöstä (B2C/B2B) ja asiakkuudenhoidosta on eduksi mutta olemme kiinnostuneita myös uran alussa olevista ”hiomattomista timanteista”, asenne ratkaisee!

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää vastuunottokykyä, asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä, keskustelutaitoja ja aitoa intohimoa saavuttaa asetetut tavoitteet.

Edut

Saat perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi, modernit työvälineet ja toimivat prosessit, realistiset mahdollisuudet tehdä tulosta ja kompensaation, joka voi sisältää henkilökohtaisen kiinteän kk-palkan sekä kannustavan bonuksen tai pelkästään kiinteän kk-palkan (tämä vaihtelee). Toki saat myös tueksesi loistavan ja kannustavan tiimin.

Näissä tehtävissä saat huikean näköalan myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisen uraan. Saat myös loistavia työkavereita ja esimiehiä ja taatusti mukavia työpäiviä hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä!

Lisätiedot

Käsittelemme saatuja hakemuksia päivittäin ja pyrimme reagoimaan pikaisesti. Jätä hakemuksesi siis jo tänään!

Tiedätkö jonkun, joka etsii töitä? Ilmianna meille frendisi!
Mikäli palkkaamme hänet määräaikaisesti tai vakituisesti, SINUT palkitaan!
Lue lisää: Refer a Friend

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter