(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Voit rekrytoitua kauttamme asiakasyritykseen suoraan tai työllistyä vuokrauksen kautta. Henkilöstöpalvelu Heimo on vakavarainen yritys - meille jokainen työntekijä on tärkeä.
Etsitkö urallesi uusia haasteita tai oletko töitä vailla?
Haemme nyt työntekijöitä eri toimialoille. Voit olla varastotyöntekijä, sähköasentaja, kirjanpitäjä, toimistoassistentti, kuljettaja yms. Voit olla vasta työurasi alussa tai kokeneempi tekijä. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin oikea asenne työntekoon.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen oheisen hakulinkin kautta ja kerro meille, millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. Käymme hakemuksia läpi päivittäin ja kutsumme hakijoita haastatteluun ripeällä tahdilla. Olemme nopeita - olethan sinäkin!

Lisätietoja antaa Heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi.