(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus, harjoittelija/opinnäytetyöntekijä Platom Oy:lle
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Yhdistämme intohimoisesti kasvavia mieliä. Niitä, jotka jakavat saman periksiantamattoman halun kehittyä haastavalla alalla. Olemme toimintaympäristömme erilainen vaihtoehto.
Innovaatiokulttuurimme tuottaa parempia palveluja ja muuttaa alaa luomalla täysin uusia toimintamalleja. Työtämme ohjaavat kumppanuus, vastuullisuus, rohkeus ja kasvu – ihmisinä, asiantuntijoina ja yrityksenä.

Meistä kasvaa voima, joka mahdollistaa elinkelpoisen huomisen asiantuntijoillemme, kumppaneillemme ja maailmalle.
Olemme siellä, missä tarvitaan energiaa turvallisen huomisen saavuttamiseksi. Muutamme maailmaa suuntaan, jossa yhteisten tavoitteiden merkitys on yksittäisiä pyrkimyksiä suurempi.

Avoin hakemus – harjoittelija tai opinnäytetyöntekijä

Harjoittelijana pääset tutustumaan ydinvoimatekniikan asiantuntijoiden työhön ja soveltamaan teoriaopintojasi käytäntöön. Opinnäytetöissä pyrimme hyödyntämään opiskelijoiden ennakkoluulotonta tapaa hakea ratkaisua asiakkaidemme ongelmiin. Opinnäytetyötä hakiessasi voit tarjota meille myös valmista aihetta opinnäytetyölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Voit olla esimerkiksi voi olla esimerkiksi kone-, energia-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinööriopiskelija tai teekkari.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Helsingissä, Mikkelissä, Raumalla, Turussa tai Tampereella. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan voi sisältyä myös asiakaskäyntejä. Työsopimus on lähtökohtaisesti aina määräaikainen.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Jätä hakemus liitetiedostoineen ohessa olevan linkin kautta.

Tarvittaessa lisätietoja antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi tai Anna Orava 0445859886.