(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus, harjoittelija/opinnäytetyöntekijä Platom Oy:lle
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2019
Platom Oy on vuonna 1998 perustettu ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Avoin hakemus – harjoittelija tai opinnäytetyöntekijä

Harjoittelijana pääset tutustumaan ydinvoimatekniikan asiantuntijoiden työhön ja soveltamaan teoriaopintojasi käytäntöön. Opinnäytetöissä pyrimme hyödyntämään opiskelijoiden ennakkoluulotonta tapaa hakea ratkaisua asiakkaidemme ongelmiin. Opinnäytetyötä hakiessasi voit tarjota meille myös valmista aihetta opinnäytetyölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Voit olla esimerkiksi voi olla esimerkiksi kone-, energia-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinööriopiskelija tai teekkari.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Helsingissä, Mikkelissä, Raumalla, Turussa tai Tampereella. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan voi sisältyä myös asiakaskäyntejä. Työsopimus on lähtökohtaisesti aina määräaikainen.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Jätä hakemus liitetiedostoineen ohessa olevan linkin kautta.

Tarvittaessa lisätietoja antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi tai Anna Orava 0445859886.