Avoin hakemus, Hanko Sushi, NoHo Partners
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2019

Töihin Suomen upeimpiin Sushi Ravintoloihin! Hanko Sushit etsivät juuri sinua!

Han Ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökuntamme tunnuslause on ”jokainen viilto ratkaisee”. Siihen kiteytyy filosofiamme. Teemme kaikki annokset käsin, paikanpäällä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Laadukkaan sushin lisäksi Hanko Sushi merkitsee miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla.

Hanko Susheissa työntekijät saavat tehtävään vaativan koulutuksen, joten aikaisempi kokemus sushin valmistuksesta ei ole välttämätöntä.

Työpaikalla työskennellään myös kassalla.

Odotamme että sinulla on voimassa oleva hygieniapassi, loistavat asiakaspalveluvalmiudet, runsaasti hyvää asennetta sekä pilkettä silmäkulmassa!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Titta Saarinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
050 500 4190
titta.saarinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1216662
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Lempäälä, Tampere, Kuusamo, Oulu, Kuopio, Espoo, Hanko, Helsinki, Vantaa, Raisio, Turku