(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus Fuengirolan palvelukeskukseen
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2018

Haaveiletko työn ja kansainvälisen kokemuksen yhteensovittamisesta? Etsitkö kiinnostavaa ja vastuullista asiakaspalvelutyötä tai tahdotko kenties edetä urallasi osaavana esimiehenä Etelä-Espanjan auringon alla? Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista!

Mukava ja energinen työyhteisömme Fuengirolan ytimessä tarjoaa virkistävän vaihtoehdon asiakaspalvelualan ammattilaisille, kokeneille konkareille tai alalle haluaville uusille kyvyille. Haemme lisää uusia osaajia aina aurinkoisista asiakaspalvelijoista esimiestyöhön ja huippumyyntiin!

Voit käydä tutustumassa meihin täältä!

Olisitko sinä uusi tiiminjäsenemme?

Huipputekijä meille on rohkea ja energinen osaaja, jolla on jo näyttöjä asiakaspalvelusta tai myynnistä. Taustaltasi voit olla uraasi aloittava myyntitykki, tradenomi, merkonomi, pitkän linjan asiakaspalvelun ammattilainen tai konkariesimies. Lähes kaikessa työssämme käytössä on useita järjestelmiä ja tiedonhaku on yksi päivittäisistä tehtävistä. Siksi edellytämme myös sujuvaa tietokoneen käyttöä.

Uudet työntekijämme koulutamme tuleviin tehtäviin heti työsuhteen alkaessa., joten toivommekin, että sinulla on haussa pitkäaikainen työsuhde. Työskentelyaikamme riippuvat tiimeistä, mutta voivat sijoittua maanantaista sunnuntaihin aina aamuvuoroista yövuoroihin.

Tehokkuus, joustavuus, järjestelmällisyys ja hyvä paineensietokyky ovat myös avaintekijöitä tiimeissämme. Päätyökielemme on suomi, mutta päivittäin otamme vastaan myös ruotsin- ja englanninkielisiä kontakteja. Ulkomailla asuessa ja toimiessa englannin kieli on toki muutenkin tärkeää. Pyytäisimmekin hakemuksessasi mainitsemaan kielitaidostasi.

Työskentelypaikka ja työnantaja?

Työllistyessäsi meille, työsuhteesi solmitaan paikallisen maayhtiömme kanssa, mutta olet osa Barona-konsernin henkilöstöä. Työnantajasi on Baronan, yli 250 henkeä työllistävä asiakaspalvelukeskus Fuengirolassa.

Miksi Espanjaan?

Espanjan asiakaspalvelukeskuksemme tarjoaa auringon ja osaavan tiimin lisäksi haastavan ja mielenkiintoisen työn, luotettavan työnantajan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kannustavan palkkiomallin paikalliseen tasoon nähden. Työilmapiirimme on iloinen ja motivoiva, eikä työtä tarvitse tehdä yksin - ympärillä on huippujengi! Lisäksi meillä tehdään ja harrastetaan yhdessä sekä nautitaan viikoittaisista yhteisistä aamiaisista!

Jos tämä sai sinut innostumaan, olemme hyvin kiinnostuneita hakemuksestasi ja osaamisestasi! Kerro meille hakemuksessasi minkälaiset työt sinua kiinnostavat, miten pitkäksi aikaa pystyisit sitoutumaan meille ja millaista osaamista sinulla on asiakaspalvelun, myynnin- tai esimiehen tehtäviin. Mikäli meillä on tarjota osaamista ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä, kutsumme sinut itsenäisesti suoritettavaan avoimeen videohaastatteluun. Tarkkaile siis sähköpostiasi.

Hae tehtävään nettisivuiltamme osoitteessa: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5b2247d7e1d65d001d2c3b54/Avoin-hakemus-Fuengirolan-palvelukeskukseen/