(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus Eezy VMP:lle Kouvolaan
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Toimenkuva
Eezy VMP ETSII JUURI SINUA!

Oletko miettinyt työpaikan tai alan vaihtoa vai oletko kenties opiskelija, joka voisi tehdä keikkatöitä opintojen ohella? Määräaikainen työsuhde sopisi tämän hetkiseen elämäntilanteeseen? Olisitko myös valmis pidempiaikaiseen työsuhteeseen?

Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, me olemme täällä auttamassa sinua. Tehdään sinun unelmien työelämästä totta!

Odotamme sinulta
Etsimme työntekijöitä monenlaisiin työtehtäviin ja eri aloille Kouvolan alueella. Osaamista voi olla monenlaista, joko koulutuksen, työn tai jopa harrastusten kautta! Hyvä työasenne on kuitenkin kaiken a ja o, joten työtä voi löytyä myös ilman tietyn alan osaamista.

Muut tiedot
Jätä meille avoin hakemus osoitteessa vmp.fi ja me otamme sinuun yhteyttä! Kerro hakemuksessasi millaista työtä olet mahdollisesti hakemassa ja millaista osaamista sinulla jo on. Mukaan liitetty CV helpottaa hakemuksen käsittelyä sekä parantaa työllistymismahdollisuuksia. Jätä hakemus jo tänään, me haluamme pian tavata sinut!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
1-6 kk

Lisätietoja
Niina Cinpir, kouvola.vmp@eezy.fi, (05) 5354344

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.08.2020 mennessä.