Avoin hakemus asiakaspalvelutehtäviin
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

AVOIN HAKEMUS ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN:

 

Kiinnostaako sinua työ asiakaspalvelutehtävissä?

Etsimme aktiivisesti asiakaspalvelusta kiinnostuneita työntekijöitä Pirkanmaan alueelta. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja verkostomme kasvaa jatkuvasti. Ollessasi osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Työtehtävät:

Työtehtävät sisältävät erilaisia asiakaspalvelutehtäviä asiakkaan toimialasta riippuen. Tehtävät voivat olla kiireapuna toimimista tai etsinnässä voi olla pidempiaikainen henkilö yritykseen. Osa työtehtävistä voi myös edellyttää matkustusvalmiutta, joten mainitsethan hakemuksella, onko sinulla auto käytettävissä. Mainitsethan samalla myös etsitkö päivätyötä vai nautitko mieluummin vuorotyön tarjoamasta työaikavaihtelusta.

Ketä etsimme:

Etsimme sekä kokeneita asiakaspalvelun ammattilaisia että myös juuri valmistuneita oppimishaluisia tekijöitä. Soveltuva koulutus tehtäviin voisi olla merkonomin tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Mikäli omaat erityisiä taitoja tai harrastuneisuutesi takia sinulla on esimerkiksi vahvat kädentaidot tai hyvä kielitaito, kuulisimme niistä mielellämme. IT-taidot ja palkkatoive kannattaa myös mainita hakemuksella.

Tarjoamme:

RekryDiilissä pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman RD-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen?

Poolissamme on aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esimerkiksi vasta puolen vuoden- vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille avoimen hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja työtehtävästä antaa Akseli Mattila p. 040 152 5114

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360944
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 12.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi