(Poistunut julkaisusta)

Avoin Hakemus - Asiakaspalvelun Tehtävät - Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021


"ManpowerGroup - Lupa Asiakaspalvella 2021"


Oletko hakenut mielenkiintoiseen asiakaspalvelutehtävään vain saadaksesi ilmoituksen, että samaan tehtävään haki 150 muutakin hakijaa? Huomaatko työpaikkailmoituksissa asiakaspalvelutyön, joka on kuin sinulle tehty alkavan viikon päästä, mutta irtisanomisaikasi on kaksi viikkoa? Oletko laittanut työpaikkailmoituksen voimassaolon viime hetkillä sormet sauhuten hakemusta sinulle täydelliseen asiakasneuvojan tehtävään vain saadaksesi tiedon, että paikka on jo täytetty sinua aikaisemmin liikkeellä olevien hakijoiden toimesta?

Yllä olevat tilanteet ovat työnhakijoiden keskuudessa arkipäivää ja sanonta "nopeat syövät hitaat" pätee erityisesti suosittujen asiakaspalvelun tehtävien parissa missä hakemuksia tulee runsaasti.

Auttaaksemme sinua ottamaan etumatkaa muihin hakijoihin etsimme avoimella haulla Turun seudulle Asiakaspalvelijoita ja alasta kiinnostuneita. ManpowerGroupin kautta aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason asiakaspalvelun tehtäviä. Tästä johtuen etsimme jatkuvasti jo kokemusta kartuttaneita alan ammattilaisia sekä uransa alkuvaiheella olevia ensimmäistä näytönpaikkaansa odottavia tulevaisuuden superstaroja. Voit olla puhelimessa olosi kotoisaksi tunteva, tai enemmän kirjallisen asiakaspalvelun - kuten chatin parissa viihtyvä henkilö, sillä kauttamme etsitään usein eri asiakaspalvelun kanavien osaajia. Olemme auttaneet työllistämään viimeisen vuoden aikana Turun alueelle yli 100 asiakaspalvelun ammattilaista erilaisiin tehtäviin moninaisille aloille ja tämä saattaa hyvinkin olla sinun seitsemän oikein kuponki huipputyöpaikan muodossa!


Voita kilpajuoksu mielenkiintoisista työpaikoista jättämällä avoin hakemus asiakaspalvelun tehtäviin Turun seudulla! Mikäli kauttamme avautuu työpaikkoja jotka kävelevät käsi kädessä omien mieltymystesi kanssa, niin tulemme olemaan sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä.

Pääset jättämään avoimen hakemuksen HAE linkin kautta. Mikäli haluat sparrailla työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin ota rohkeasti yhteyttä ManpowerGroupin Sourcing Konsultti Hannu Pelliin joko sähköpostin, soittamisen, LinkedInin tai WhatsAppin kautta!
hannu.pelli@manpowergroup.fi - 040 193 0347
https://www.linkedin.com/in/hannupelli/

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.